oranjegekte bereikt ook pasgeborenen

Iedereenmaghetweten.nu, de online aanbieder voor geboortekaartjes en trouwkaarten heeft WK voetbalgeboortekaartjes op de markt gebracht. De Oranje gekte is nu zelfs doorgedrongen tot de geboortekaartjes…

Aanstaande ouders die in juni of juli hun kindje verwachten en nog een uniek en persoonlijk geboortekaartje zoeken kunnen kijken op staging2.iedereenmaghetweten.nu. Om de nieuwe wereldburger direct het oranje gevoel te geven, ontvangen de kersverse ouders bij de bestelling uit de WK collectie een gratis geschenk.

Eind 2007 startte ze met de online webshop voor geboortekaartjes. Geen standaard kaartencollecties, maar een ruim en gevarieerd aanbod dat naar de wens van de ouders kan worden aangepast. Door het succes van de site is halverwege 2008 Inge Smit ingestapt en samen vormen ze nu het team van Iedereenmaghetweten.NU.

Vanuit Raalte werken Erna en Inge met enthousiasme aan de website en de kaartencollecties. Erna: “De nieuwe website heeft een kleurrijke en frisse uitstraling die perfect past bij onze doelgroep. De oude site scoorde al snel goed. We hebben klanten uit heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en Italië weten ze ons te vinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.