oranje prijsvraag van salland centraal

Salland Centraal presenteert ter ere van het komende WK Voetbal een eigen prijsvraag. Het is de bedoeling om een zo origineel mogelijke Oranjefoto in te sturen. Steek je zelf en je vrienden in ludieke oranjekleren, verf je hele familie oranje, geef de ramen van je huis een oranje tintje, pak je huis in oranje cadeaupapier in, het maakt allemaal niks uit, als het maar oranje en/of origineel is en met het WK heeft te maken. Je moet het natuurlijk ook even op de gevoelige plaat vast leggen.

Vera Aa heeft vanuit haar carnavalswinkel diverse Oranjeprijzen beschikbaar gesteld. De winnaar krijgt een spandoek van 3,5 meter voor boven zijn huis. Foto’s kun je tot en met 12 juni mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Ben je zelf op zoek naar (oranje) feestartikelen, neem dan eens een kijkje op staging2.carnavalswinkel-online.nl

De overige prijzen die te winnen zijn, zie je op de foto bij dit artikel feestelijk uitgedost. Slecht nieuws voor de mannelijke bezoeker: De dames op de foto zijn niet te winnen. De oranje feestkleding en attributen die ze dragen wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.