oprechte excuses voor rijstijl loonwerker

“Het is zo ontzettend druk nu. Ik draai werkdagen die beginnen om 04.00 ’s nachts en die gaan tot laat door. Ik heb simpelweg nog geen tijd gehad om mail te checken. Anders had meneer uiteraard een gepaste reactie van ons ontvangen,” aldus Gubbels. De klacht was tijdens het telefoongesprek nieuw voor Gubbels, maar hij hoeft niet lang te denken. “Ik denk dat ik wel weet wie het is. Ik denk dat het een stageloper is.” Toch twijfelt hij niet aan de kunde van de stageloper. “Hij is goed ingewerkt. We hebben een dag of vier met hem meegereden. Toen reed hij goed, we rijden altijd net zo lang met zo’n jongen mee tot hij het goed kan. In deze drukke tijden is het onmogelijk om exact overzicht te houden over het hoe en wat. Ik druk hem straks nogmaals op het hart dat hij nooit roekeloos mag rijden. Ik wil bij deze dan ook direct mijn excuses maken. Sorry en excuses.”

De stageloper kan nog een stevig standje verwachten: “Dit krijgt hij te horen. Zonder meer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.