opnieuw inbraken in sportgebouwen

Twee sportverenigingen uit Lemele en Luttenberg hebben afgelopen woensdag aangifte gedaan van een inbraak in hun sportcomplex. Uit de verenigingsgebouwen aan de Dooweg in Lemele en de Heuvelweg in Luttenberg is geld weggenomen.

In Lemele verschaften de inbrekers zichzelf toegang door een raam te forceren. Van verschillende plekken is wisselgeld meegenomen. In Luttenberg werd een deur geforceerd en vervolgens werd de kluis opengebroken en de dieven doorzochten meerdere ruimten en kasten. Ook hier is een geldbedrag buitgemaakt.

Het begint er steeds meer op te lijken dat er een dievengilde actief is, dat het heeft voorzien op sportcomplexen in de regio. Eerder werden al inbraken gemeld in Olst, Wijhe, Heino en als laatste afgelopen dinsdag in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.