ongeval n348 bij afslag luttenberg

Bij een ongeval op de N48 ter hoogte van de afslag Luttenberg zijn – voor zover de informatie strekt – twee licht gewonden gevallen. Twee betrokken auto’s zijn zwaar beschadigd en de regelkast voor de verkeerslichten is omgereden. Het ongeval gebeurde zaterdagmorgen rond 11.00 uur.

Over de toedracht van het ongeval wil de politie geen informatie geven, dat loopt via de afdeling communicatie en dat komt dus morgen binnen. Maar vermoedelijk is een van de chauffeurs door rood gereden en moest de andere uitwijken.

Brandweer en politie gaan de voetbalwedstrijd van Nedeland net niet halen. Maar het verkeer vindt verder geen hinder meer van het ongeval.

Update: In de personenauto zaten een 79-jarige man en een 77-jarige vrouw uit Dedemsvaart. Het stel reed in de richting van Raalte en wilde bij het verkeerslicht de weg oversteken. Op dat moment kwam er van links een bestelauto, bestuurd door een 51-jarige man uit Raalte. Hij reed vermoedelijk door het rode licht.

Er ontstond een aanrijding tussen beide auto’s. De bestelauto reed daarbij tegen de regelkast van de verkeerslichten aan, waardoor deze enige tijd ontregeld waren. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.