oldenbeuving onderscheiden op veteranenontbijt

De heer J. Oldenbeuving is afgelopen zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau. De decorandus werd tijdens het veteranenontbijt in het gemeentehuis onderscheiden door burgemeester Zoon.

Oldenbeuving, 82 jaar, werd onderscheiden voor zijn bijdragen aan de samenleving. Sinds 1971 is hij al lid van de Cantorij van de Nederlandse Hervormde Kerk. Eerder werd hij al benoemd tot erelid van de Cantorij. Daarnaast is Oldenbeuving sinds 1988 vrijwilliger bij de Algemene Hulpdienst in Raalte, hij vervoert mensen belangeloos naar allerlei plaatsen. Ook is hij vanaf 1996 sociaal commissaris en secretaris van de Vereniging Oud Militairen Indië- en Nieuw Guineagangers, voor deze vereniging was hij betrokken geweest bij de veteranencafés in Holten en Heino. Tot slot is Oldenbeuving ook nog eens actief voor de PCOB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.