nomineer raalter ondernemingen van het jaar

Bij de beoordeling kijkt de jury onder meer of de desbetreffende onderneming zich in positieve zin weet te onderscheiden. Hierbij kan gedacht worden aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijke en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte en klantgerichtheid.

De uitreiking van deze eervolle onderscheidingen vindt plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 27 augustus van 16.30 uur tot 19.30 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

Ken je dus een onderneming in de gemeente Raalte die volgens jou in aanmerking komt voor de eretitel ‘Onderneming van het Jaar’? Aarzel dan niet en meld de onderneming dan vóór 1 juli aan. Dit kan via staging2.stoppelhaene.nl of via roja@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.