nieuwe kwo installatie voor gemeentehuis

Voor de werkzaamheden moet wel het één en ander in touw gezet worden; de bak van ongeveer 11 bij 3 bij 3 meter moet allereerst vervoerd worden met een speciaal transport. Ook moet er een speciale kraan komen die de bak gaat plaatsen. De werkzaamheden worden grotendeels door de firma Doorgeest uitgevoerd.

Eerder maakte de gemeente al bekend dat ze nu onderzoekt of de firma die in eerste instantie verantwoordelijk was voor de plaatsing, aansprakelijk gesteld kan worden voor een deel van de kosten. Naast het feit dat de oude installatie niet conform de regels was, bleek deze daarnaast ook niet goed te werken. De klimaatregeling binnen het gemeentehuis werkt namelijk niet goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.