nieuwe flametable bij tuinmeubelcentrum wijhe

Tuinmeubelcentrum Wijhe introduceert de Flametable, een luxe designtafel met een fijn loungevuur zonder rook of vonken. De Flametable is gasgestookt en gemaakt voor buiten. Ideaal dus om de gezellige (na)zomeravonden te vervolmaken met een knus knisperend kampvuurtje.

Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Flametable toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De Flametables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Flametable is leverbaar in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe en wit) en maten. Het vuur van de Flametable wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander, mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en sfeervolle lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel. De Flametables worden geleverd inclusief 4 stammetjes, 5,5 kg lavastenen, een PVC-beschermhoes en 250 cm CE-goedgekeurde rubberen gasslang.

Ter introductie heeft Tuinmeubelcentrum Wijhe de Flametable nu zeer voordelig geprijsd, zie de advertentie elders in deze krant. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ralf Voskes van Tuinmeubelcentrum Wijhe, telefoonnummer 0570-522032.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.