Home / archiefcentraal / nieuw heeten heeft nieuwe kledingsponsoren

nieuw heeten heeft nieuwe kledingsponsoren

Voor het nieuwe sportseizoen wordt het eerste elftal van SV Nieuw Heeten in nieuwe voetbaltenues gestoken van de bestaande sponsor Autobedrijf Harry Hagen. Hiermee verlengt het autobedrijf zijn huidige contract met de sportvereniging. Tijdens dit evenement werden voor hetzelfde elftal ook de nieuwe trainingspakken van Bouwbedrijf Vosman uitgereikt. Bouwbedrijf Vosman is een nieuwe sponsor van de vereniging. Voor het eerste elftal hebben zij ook voor nieuwe warmloopshirts gezorgd. Naast de sponsoring van het eerste elftal wordt door Bouwbedrijf Vosman vanaf volgend seizoen ook het pupillenelftal gesponsord. Deze jeugdige voetballers mochten ook afgelopen zondag hun nieuwe tenue showen aan het aanwezige publiek. Om het plaatje compleet te maken wordt er door Bouwbedrijf Vosman voor gezorgd dat alle leiding van de jeugdvoetbal en seniorenvoetbal vanaf volgend seizoen in gelijke jassen lopen van de vereniging.

Enkele weken geleden heeft het tweede elftal van de voetbal heeft in Grooten Klus- en Timmerbedrijf een nieuwe shirtsponsor gevonden. Hugo Grooten is zelf speler in het derde elftal van de vereniging en heeft in zijn jarenlange voetbalcarrière zelf reeds bij het 1e en 2e elftal gespeeld. Hij is dan ook zeer enthousiast om op deze manier zijn bijdrage voor de vereniging te kunnen leveren. Hegeman Koudetechniek & Airco BV heeft de voetballers van het tweede elftal van SV Nieuw Heeten in nieuwe trainingspakken gestoken. Het nieuwe talententeam dat op zondag in de nieuwe 7-tal competitie speelt, heeft voor het nieuwe seizoen ook een kledingsponsor gevonden. Jansen Automotive prijkt als sponsor op de nieuwe shirts voor dit team.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.