niet iedereen blij met pannaveld

Eén van de buurtbewoners wijst naar de overkant van het grasveld. “Als hij daar had gestaan was het veel veiliger geweest. De uitleg die volgt klinkt enigszins logisch. “Als het pannaveld bezet is, gaan de kinderen op het gras voetballen. Als ze aan de overkant op het gras gaan spelen, is de kans veel groter dat de bal op straat komt. Ik heb liever een keer een bal in mijn tuin, dan een kind onder de auto.”

De buurtbewoner vertelt dit wel aan de gemeente te hebben gemeld: “Ik heb dit in een persoonlijk gesprek met een medewerker van de gemeente kenbaar gemaakt. Ik heb er nooit antwoord op gehad. Dat stoort mij.”

Ook heeft de pannakooi veel aantrekkingskracht op hangjeugd. “Ik vind het een hartstikke mooi speelveld voor de jeugd en ik heb er helemaal niet veel last van. Alleen zou de gemeente wel wat meer toezicht mogen houden. Dit mag absoluut geen hangplek worden. De gemeente zou drank, drugs of sigaretten moeten verbieden bij het speelveld. Dit hoeven jonge kinderen niet te zien. Ik heb vanmorgen alweer alles opgeruimd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.