nederland verliest niet van denemarken

De gebruiker ‘Heino’ voorspelt een 1-3 verlies tegen Denemarken, maar verder zijn alle deelnemers het eens: Nederland verliest niet. Het overgrote deel voorziet een overwinning tegen de Denen, maar zeker een redelijk deel voorspelt een gelijkspel.

Wat de deelnemers ook bijna allemaal zeker weten, is dat er absoluut doelpunten gaan vallen in het duel. Alleen de gebruiker ‘raalte’ voorspelt een 0-0 gelijkspel, terwijl alle 540 andere deelnemers zeker doelpunten verwachten. We wachten af, we bereiden ons mentaal voor en… we hopen op goals voor Oranje!

Wil je nog meedoen aan de WeKa Pool? Kijk dan even op de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.