Home / archiefcentraal / nat pak bij opening waterspeelplaats

nat pak bij opening waterspeelplaats

Door het oplaten van 80 ballonnen hebben kinderen van basisschool De Bolster uit Raalte de waterspeelplaats op proefboerderij Aver Heino geopend. Voorafgaand ondertekenden dagelijks bestuurslid Bartus Jonkman van het Waterschap Groot Salland en Ben Timmerman van Aver Heino het overdrachtsdocument. Daarmee werd Melkveeproefbedrijf Aver Heino officieel de eigenaar van de waterspeelplaats. De waterspeelplaats is het winnende project van de jubileumprijsvraag die het waterschap in 2008 uitschreef vanwege het 700-jarig bestaan.

De kinderen van de Bolster gingen na het oplaten van de ballonnen gingen ze enthousiast aan de slag met de speeltoestellen in het water. De wiebelbrug werd uitvoerig getest en ook de polsstok moest eraan geloven. Dat leverde voor veel kinderen een nat pak op.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.