mkv raalte nederlands kampioen

Het jongste biljart team van MKV Raalte is afgelopen zaterdag Nederlands Kampioen Driebanden in de klasse B2 geworden. Marc Huijsmans, Harco Heethaar, Marcel Bouwhuis en Martijn Colasurdo zijn in hun eerste jaar van deelname dus gelijk kampioen geworden.

Vooraf aan de winst in Nieuwegein, gingen wedstrijden in Zutphen, Apeldoorn en Losser voor de knock-out finale. Daarvoor hadden ze al de eerste competitie gewonnen. Telkens kwamen de heren thuis met een overwinning.

In Nieuwegein begon de wedstrijd om 9.00 uur met 28 biljarttafels met een pool van vier. Hierna gingen de Raaltenaren door naar de grote finale tegen het team De Beek uit Den Haag. In drie bloedstollende wedstrijden behaalden de mannen met een absolute overwinning de landstitel.

“De kracht zit hem voornamelijk in de benadering van het team naar dit toernooi toe. We zijn elke wedstrijd ingegaan om te genieten van dit unieke moment. Dit zorgde voor minder spanning, die vaak wel te merken was bij onze tegenstanders. Daarnaast komen wij voor het eerste jaar kijken en komen direct al tot de landsfinale, dat kun je al niet meer verliezen, ongeacht de uitkomst. De dag was lang, zeer warm maar ontzettend gezellig. Het meegereisde publiek heeft ons fantastisch ondersteund. Vanuit MKV is alles goed verzorgd door de voorzitter Frans van de Ende en secretaris Michel Hannink en onze sponsor Ter Haar Mannenmode heeft ons onder andere met de kleding mooi op de kaart gezet”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.