met een doek en een pot stroop het bos in

Wie gaat er nu laat op de avond het bos in, gewapend met een pot stroop? Wie spant er een laken en zet er een felle lamp bij? Nachtvlinderonderzoekers vinden dit heel gewoon. Ze doen dit om nachtvlinders als de agaatvlinder, huismoeder, rood weeskind en windepijlstaart te lokken.

Lijkt jou dit ook wat? Meld je dan aan voor de Nationale Nachtvlindernacht 9 juli. In Salland is deze nacht op Natuurdiorama de Holterberg. De avond begint om 22.00 uur in het natuurmuseum met een korte uitleg over het bijzondere leven van nachtvlinders. Daarna ga je op zoek.

Aanmelden kan via 0548 361979 of museum@holterberg.nl. De kosten zijn 3 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassen, inclusief een consumptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.