maikel kieftenbelt in wachtkamer bij az

AZ is gered, maar daardoor is Maikel Kieftenbelt uit Lemelerveld in de wachtkamer terecht gekomen. Kieftenbelt gaat er vanuit dat Andries Ulderink van Go Ahead Eagles bij aanvang van de training voor komend seizoen zijn trainer weer zal zijn. Bij de Eagles dus.

Kieftenbelt vanaf zijn vakantieadres op Kreta: “Eagles en AZ zijn het onderling al wel eens. Ik kan de overstap maken en dat wil ik ook graag. Maar AZ is vorige week overgenomen door een club investeerders, de begroting is naar beneden gegaan en nu moeten er eerst spelers verkocht worden. Ik ben afhankelijk van of dat lukt. Zo ja, dan speel ik volgend jaar in Alkmaar. Zo niet, dan blijf ik bij de Eagles.” Hoe graag hij ook hogerop wil, Kieftenbelt wacht rustig af: “Ik heb in de voetballerij wel geleerd dat je aan de ene kant doelen moet stellen, maar tegelijk aan de andere kant er rekening mee moet houden dat het allemaal heel anders kan lopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.