maikel kieftenbeld van eagles naar fc groningen

De Lemelerveldse Maikel Kieftenbeld (19) verruilt Go Ahead Eagles voor FC Groningen. Lang zag het er naar uit dat Maikel naar AZ zou gaan, maar de verkoop van die club aan Alkmaarse zakenlieden deed de portemonnee op slot. Er moesten eerst spelers verkocht worden voor er budget was voor nieuwe aankopen.

Maikel heeft daar niet op hoeven wachten. In onze WeKa-poule zei Maikel nog er van uit te gaan bij het begin van de trainingen voor komend seizoen (dat is een dezer dagen) weer onder Ulderink van de Eagles te trainen. Maar het wordt dus FC Groningen

Kieftenbeld, moet nog wel medisch gekeurd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.