luttenberg op de buhne voor infoplein

“Wellicht hebben jullie allemaal gehoord van de bezuinigingsplannen van de gemeente Raalte. Ook de bibliotheek en daarmee dus de infopleinen moeten eraan geloven en zoveel bezuinigen dat de kans zeer groot is dat de infopleinen gaan verdwijnen.

Dat willen we als dorpen toch niet, boeken lenen ( lezen) is een voorziening die voor iedereen toegankelijk moet zijn, gaat het infoplein (bibliotheek) verdwijnen dan moeten wij naar Raalte om boeken enz. te lenen.

Voor de jongste jeugd en de ouderen onder ons zal dat veelal betekenen dat de bieb dus niet meer gemakkelijk te bereiken is. Dat kan niet de bedoeling zijn,” staat er in de mail.

“Maandagavond 14 juni om 19.30 uur is er een raadspleinsessie die door ons allemaal op de publieke tribune in het gemeentehuis kan worden bijgewoond en waar na aanmelding ingesproken kan worden. Dit zal in ruime mate gebeuren maar alleen al door aanwezig te zijn kunnen we aangeven hoe belangrijk we een biebvoorziening vinden voor ons dorp.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.