linda kroes wint criterium van haren

Linda Kroes uit Raalte heeft het criterium van Haren gewonnen. Linda komt uit voor de damesploeg van HEPRO kunststof kozijnen – NWVG en maakte vrijdag een zeer aanvallende koers van haar teamgenoten keurig af.

Kroes doet goede zaken met deze overwinning omdat ze de volle punten pakt voor het NK. Ook haar ploeggenoten sprokkelden punten bijeen, want aanvallend rijden betekende ook dat er drie andere meiden binnen de top 15 en dus binnen de NK-punten reden. Elise Karssies werd tweede, ploeggenoten Hilde van Slochteren werd vierde en Gerda Koops veertiende.

De komende maand is het erg druk voor de dames. Ze rijden twee of drie wedstrijden in de week. Met aan het eind van de maand het NK in Beek (Limburg). Daar krijgen we dan ongetwijfeld weer verslag van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.