leerlingen zijn terug uit de volwassen wereld

Leerlingen uit groep 7 uit Raalte en Heino hebben woensdagmiddag 9 en 23 juni gesnuffeld bij 30 bedrijven, winkels en instellingen, zoals als kok bij Taverne Tivoli, als bakker bij Jumbo en bij het Wooldhuis als activiteitenbegeleider.

In totaal waren er 140 leerlingen uit Raalte en 90 leerlingen uit Heino die meededen met de roefeldag. De kinderen hebben kennis gemaakt met twee à drie bedrijven waar zij 45 minuten kennis maakten met het vakgebied. De roefeldag is een initiatief van Jantje Beton en de lokale organisatie en uitvoering van de jaarlijks terugkerende roefeldag is in handen van Landstede Welzijn Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.