leerlingen bij lagerhuis premierdebat

Leerlingen van het Carmel College Salland woonden gister 2 juni de speciale uitzending van het Lagerhuis ‘het premierdebat’ bij. Eerder werd het debatteam uit Raalte Overijssels kampioen Lagerhuis debatteren en daarom mocht begeleider van het Lagerhuis debatteam Joost Boetes samen met drie debatleden naar de uitzending.

De leerlingen waren allemaal zeer enthousiast om een keer bij een dergelijk debat aanwezig te zijn. Ze waren het erover eens dat Job Cohen het deze avond goed had gedaan en Mark Rutte minder goed dan normaal.

Na de uitzending nog even op de foto met een paar bekende Nederlanders. Henk Bres wenste de debaters nog veel succes met het debatteam en was blij te horen dat de jeugd zich ook interesseert in debatteren. En dat dan natuurlijk met dat heerlijke accent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.