led zeppelin avond in tivoli

Taveerne Tivoli in Raalte vormt op zaterdag 26 juni de locatie voor een nieuwe editie van de Classic Band Evenings. Deze keer staat de legendarische rockband Led Zeppelin centraal. Er zijn optredens van de coverbands Eastern Glow en Kashmir, een jonge band van Led Zeppelin-adepten.

De avond wordt opgeleukt met speciale lichteffecten en DVD-beelden van Led Zeppelin. Achter de draaitafels staat DJ/VJ Bas Bolink. De eerdere twee edities van de Classic Band Evenings waren grote successen. Tivoli was beide keren afgeladen. De laatste keer, toen Pink Floyd centraal stond, moest er zelfs te elfder ure nog een extra tent worden geplaatst.

Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaartjes kun je reserveren middels een mailtje naar info@classicbandevening.nl (betaling op de avond zelf). Meer informatie op staging2.classicbandevening.nl.

En voor de agenda: Op 16 oktober staat de formatie Creedence Clearwater Revival centraal in Tivoli.