kwiek sluit jaar af met dansshow in hoftheater

De Jazzdanseressen van gymnastiekvereniging RGV Kwiek hebben zaterdag 26 juni het sportjaar afgesloten met een dansshow in het hoftheater in Raalte. Er was een middag- en een avondvoorstelling. Bij beide voorstellingen was de zaal goed gevuld.

De show zat vol glitter en glamour met dansjes van de allerkleinsten tot gevorderde dansen van de oudere groepen. De show was niet alleen gevuld met jazzdansen, maar ook met moderne dans, musicaldans en countrydans. Zelfs de Michael Jackson moves werden uit de kast gehaald. Een van de hoogtepunten van de show was een moderne dans van selectiegroep Forrest. Twee groepsleden begeleidden deze dans met zang en piano.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.