Home / archiefcentraal / kunstzinnige fietsroute van hier tot ginder

kunstzinnige fietsroute van hier tot ginder

De Kunstfietsroute ‘Kunst van Hier tot Ginder’ is een schitterende culturele fietstocht door het buitengebied van Deventer op 11, 12 en 13 juni 10.30 tot 17.30 uur. Je fietst door het historische Sallandse coulisselandschap over het grondgebied van de gemeentes Deventer, Raalte en Olst-Wijhe en door Okkenbroek, Lettele en Wesepe. Bijzondere locaties langs de fietsroute vormen het podium voor beeldende kunst, theater en muziek.

De totale afstand van de fietsroute is 30 kilometer. En begint in Okkenbroek aan de Oerdijk van het dorp. Daar is speciaal een parkeerplaats in gericht. Je kunt echter overal op de route opstappen. Dit jaar is er voor het eerst een verkorte route voor ouders met kinderen met een leuke theatervoorstelling langs de route. De fietstocht is vrijblijvend te fietsen.

Enkele voorbeelden van kunst langs de route en de fietsroute zelf staan in de bijlage. De route komt ook langs de familie Flierman in Heeten, waar de familie met Café Bosgoed zorgt voor de catering. Voor meer informatie over de Kunstfietsroute ‘Kunst van Hier tot Ginder’ kijkt u op www.kunstvanhiertotginder.nl

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.