Home / archiefcentraal / koopman raalte badmintonkampioen

koopman raalte badmintonkampioen

Het eerste team is derde geworden in de B-poule, daarin speelt ook de sponsor van de beide teams, Gerard Koopman van Koopman Installatie Raalte en zijn vrouw Cora. Deze beide teams uit Raalte trainen en spelen al bijna 15 jaar in dezelfde samenstelling samen, waarvan de eerste jaren bij badmintonvereniging KWIEK Raalte.

De competitie ‘Deventer en omstreken’ bestaat al meer dan 25 jaar en is opgezet door Toon Mager, die met zijn 80 jaar (!) nog steeds zeer actief betrokken is bij de opzet en organisatie van deze competitie.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.