koninklijke bingo voor lintjesdragers

Cabaretier Kees Bos geeft woensdag 16 juni een show in het Hoftheater in Raalte voor mensen die in het bezit zijn van een Koninklijke onderscheiding. De ‘Koninklijke Bingo’ is een evenement dat voor het eerst wordt gehouden.

Met het evenement wil Kees Bos de lintjesdragers nogmaals in het zonnetje zetten. “Er staat

tegen Koninginnedag vaak een leuke foto van deze mensen in de krant, maar dat is het dan ook. Ik wil de lintjesdragers wat extra’s geven’, laat Bos weten.

Bos heeft in het verleden zijn sporen als cabaretier nagelaten. Zo won hij in 1976 het cabaretfestival Cameretten, nog steeds één van de belangrijkste cabaretfestivals van Nederland. De laatste jaren treedt hij in het hele land op met programma’s die gebruik maken van het bingoformat. Bos gebruikt geen ballen met getallen, maar hij kiest voor liedjes, vooral heel bekende liedjes. De entertainer laat nummers horen en zingt samen met de aanwezigen de muziek uit volle borst mee. Als de titel van het liedje op de bingokaart van de deelnemer staat dan is het ook de bedoeling dat die het nummer van de kaart afstreept. “Ze zingen soms zo hard mee dat ze bij wijze van spreken zelfs Hup Holland Hup op hun kaart over het hoofd zien.”

De gasten krijgen een middagvullend programma aangeboden waar de bingo slechts een onderdeel van is.

Bos presenteert uit de losse pols, improviseert veel en heeft volop aandacht voor het individu. De lintjesdragers mogen gratis naar binnen. Mensen zonder een lintje betalen 10 euro entree. Reserveren kan via de website van Kees Bos: staging2.demuzikalebingo.nl. De show begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.