Home / archiefcentraal / koninklijk onderscheiden op ziekbed

koninklijk onderscheiden op ziekbed

Bertus Loos is vrijdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau. Loos ontving de onderscheiding van loco-burgemeester Ben Haarman. Omdat Loos ernstig ziek is vond de uitreiking van de onderscheiding in besloten kring plaats.

Loos is onderscheiden voor de bijdragen die hij heeft geleverd aan de Raalter samenleving. Tussen 1969 en 1989 was hij lid van de vrijwillige brandweer. Ook heeft Loos tussen 1980 en nu verschillende bestuursfuncties uitgeoefend binnen de stichting Stöppelhaene, was hij bestuurslid van de Raalter Kring van Werkgevers, zat hij in het bestuur van Stichting Raalte-Totaal en was hij penningmeester van de Stichting Promotie Raalte. Ook is hij de voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van ‘De Wal’ en ‘Het Schip’ in het centrum van Raalte, secretaris van de Stichting Welzijn Missiegebieden en is hij bestuurslid van STISOS, de Stichting tot Instandhouding van het Sallands Oogstfeest Stöppelhaene.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.