kleuters holsthoek werken met touchscreen

Sinds enkele weken zijn alle lokalen van basisschool De Holsthoek in Den Nul voorzien van interactieve borden. In de groepen 3 tot en met 8 hangen een digitale schoolborden. In de kleutergroep is een touchscreen geplaatst.

Het touchscreen heeft een kleiner formaat en de kinderen kunnen er mee werken door het scherm met hun vinger aan te raken. Ideaal voor de kleutergroep. Het touchscreen kan gebruikt worden als digibord, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo werken de kinderen met software en educatieve websites, maar kunnen ook filmpjes en digitale prentenboeken bekeken worden.

De kleuters zijn enorm enthousiast en willen graag met het scherm werken. De Holsthoek heeft met de aanschaf van deze borden het krijtbord voorgoed de deur uit gedaan en past het onderwijs aan aan het digitale tijdperk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.