kids spelen met ouders tegen tennismaatjes

Bij tennisvereniging Ramele (T.R.R.) werd zaterdag weer het ouderkind-toernooi gehouden. Kinderen speelden samen met hun vader, moeder, oom of tante tegen hun tennismaatje. Ondanks het niet al te beste tennisweer, ging het toernooi toch gewoon door.

Volgens de organisatie was het ‘een fantastisch gezellig toernooi’, waar ook de ouders elkaar leren kennen. Dat is natuurlijk altijd handig als de kids mee gaan doen met competities. Dan kennen de ouders elkaar ook een beetje.

De dag begon met een licht zonnetje, maar rond 10 voor 10 kwam het water met bakken uit de lucht vallen. De gravelbanen stonden ineens blank. Ter plekke is er besloten om een aantal binnenbanen te gaan gebruiken. Indien mogelijk werd er ook buiten getennist.

De commissie van het toernooi moest vandaag niet alleen met tennis bezig zijn. Ook de voetballiefhebbers wilden graag op tijd thuis zijn om de wedstrijd Nederland – Japan te kunnen volgen.

Ondanks de hevige regenval is bij niemand het humeur tot het vriespunt gedaald. Het was op en top zonneschijn dat over de banen scheen, was het niet van de zon, dan was het wel van de kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.