kevin overhandigt handtekeningen aan piet zoon

Kevin Boonman heeft donderdag 24 juni de handtekeningen, die hij had verzameld om de bieb in Heino te laten bestaan, overhandigd aan de burgemeester van Raalte. Toen Kevin met een deel van zijn klas bij het gemeentehuis arriveerde stond de burgemeester ze al op te wachten in pak en met de ketting om. Eerst kregen ze een rondleiding door de vergaderzaal en de burgemeester legde de kinderen uit wie waar zit en wat in deze zaal gebeurt.

Aan het eind van de vergadering mocht Kevin naar voren komen en aan de Raad vertellen, waarom de bieb moet blijven. De burgemeester stelde Kevin nog allerlei vragen, maar die liet zich verder niet meer van de wijs brengen. Hij had namelijk maar een belang, dat hij voortaan op de fiets naar de bieb kan blijven gaan.

We bedanken de moeder van Kevin voor de foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.