jubileumeditie voor de plataan snuffelmarkt

De jaarlijkse Plataan-Snuffelmarkt in Heino wordt op zaterdagmorgen 19 juni van 8.00 uur tot 13.00 uur gehouden en dit keer is er sprake van een speciale editie. Het is een kwart eeuw geleden dat het straatorkest de Stroatklinkers werd opgericht en zij bestaan net als de Plataan-Snuffelmarkt nu 25 jaar.

Deze jubileumeditie heeft wat feestelijke programma-onderdelen, met name voor de jeugd. De clown Knapi komt tussen 10.00 uur en 11.00 uur met een speciale ballonnen act. Ook kunnen de kinderen zich gedurende de gehele ochtend laten schminken.

Voor de swingende noot zorgen de Stroatklinkers die voor deze gelegenheid een reünieoptreden verzorgen. Dit Heinose straatorkest heeft in de beginjaren van de Snuffelmarkt er een aantal malen goed de sfeer ingebracht, dus daarom zijn de Stroatklinkers Heino weer even terug tijdens de Plataan-Snuffelmarkt.

Het is dit jaar 25 geleden dat het straatorkest de Stroatklinkers werd opgericht, en omdat ook de Plataan-Snuffelmarktmarkt 25 jaar bestaat, hebben zij besloten dat feit gezamenlijk te vieren met een gezellig morgen. De Stroatklinkers treden op tussen 11.00 en 13.00 uur. Het orkest stopte formeel na bijna 15 jaar, maar de muzikanten verloren elkaar niet uit het oog en kwamen in 2004 nog een keert terug tijdens de Heinose Pompdagen en speelden nog een keer op de bruiloft van een van hen.

Er is een ruime keuze aan goederen. “Het moet dus al gek zijn als er niets voor u bij zit. Ben je uit op koopjes of wilt u uw verzameling completeren, dan moet je zeker deze markt met een bezoek vereren. Er is van alles, zoals boeken, speelgoed, wenskaarten, speelgoed, kleding, huishoudelijke apparaten, gereedschappen, huisraad, fietsen, planten”, aldus de organisatie van de Plataan-Snuffelmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.