jubileum volleybaltoernooi de bevers geslaagd

Organisatorten Ten Broeke’s Open Volleybaltoernooi van volleybalvereniging De Bevers zijn tevreden. Er deden dit jaar maar liefst 126 ploegen mee, waaronder vriendenclubjes, buurten, straten en bedrijven die elkaar bevochten aan weerszijden van het net.

Dit was een jubileum voor het toernooi, waardoor er een aantal extra activiteiten waren. Zo was en een snelheidskooi, waarin je de snelheid van je smashbal kon meten. Ook kon je opnames van het toernooit van 10 jaar geleden, het 25-jarig jubileum. Dit jaar kregen niet de deelnemers een geschenkpakketje, maar schonken Ten Broeke Makelaardij & Assurantie, en volleybalvereniging De Bevers een bedrag aan Stichting Doe een Wens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.