Home / archiefcentraal / jeugdtennissers trr kampioen

jeugdtennissers trr kampioen

Het mixed jeugdteam van TRR Raalte is kampioen geworden van de regionale tenniscompetitie. Het team dat uitkwam in de leeftijdsklasse tot en met 14 jaar verloor slechts 1 wedstrijd. Zeven weken lang werd er op woensdag, zatererdag en zondagochtend gespeeld.

Leon Brink, Anniek Wieferink, Francine Jansen Holleboom, Femke Wippert en Lars van Keulen hebben elke zaterdagochtend leuke wedstrijden gespeeld. Om het kampioenschap te vieren gingen ze niet op een platte wagen door het dorp, maar werd er gezellig gekart met het team en de ouders nadat de kinderchampagne was ontkurkt.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.