Home / archiefcentraal / jeugdsoos sluit seizoen met zeepkistenrace

jeugdsoos sluit seizoen met zeepkistenrace

De organisatie hoopt dat deelnemers een aantal sponsoren gaan zoeken om geld binnen te halen waarmee de stichting volgend jaar weer nieuwe activiteiten kan organiseren. Winnen is natuurlijk ook een belangrijk element in de activiteit, het heet immers een race. De ploeg die de meeste rondjes aflegt wint een prijs, maar ook is er een prijs voor de mooiste zeepkist. Tot slot krijgt ook de grootste pechvogel nog aandacht in de vorm van een prijs.

Op 25 juni is er tegelijkertijd nog een feestje te vieren. De Stichting Jugdsoos Wesepe bestaat dan namelijk een kwart eeuw. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een expositie te zien van foto’s en ander beeldmateriaal van activiteiten uit het verleden. De activiteiten starten om 19:00 uur aan de Brouwerskamp in de kern van Wesepe.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.