jeugdsoos sluit seizoen met zeepkistenrace

De organisatie hoopt dat deelnemers een aantal sponsoren gaan zoeken om geld binnen te halen waarmee de stichting volgend jaar weer nieuwe activiteiten kan organiseren. Winnen is natuurlijk ook een belangrijk element in de activiteit, het heet immers een race. De ploeg die de meeste rondjes aflegt wint een prijs, maar ook is er een prijs voor de mooiste zeepkist. Tot slot krijgt ook de grootste pechvogel nog aandacht in de vorm van een prijs.

Op 25 juni is er tegelijkertijd nog een feestje te vieren. De Stichting Jugdsoos Wesepe bestaat dan namelijk een kwart eeuw. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een expositie te zien van foto’s en ander beeldmateriaal van activiteiten uit het verleden. De activiteiten starten om 19:00 uur aan de Brouwerskamp in de kern van Wesepe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.