jeroen wessels zesde in arnhem

In Stadspark Klarenbeek in Arnhem werd zondag gestreden tijdens derde wedstrijd uit de Bergrace-serie. Jordy Luisman, Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel waren namens ATB-Team Lemelerveld present. Het warme weer en een parcours met vele hoogtemeters zorgden ervoor dat het een zware wedstrijd zou worden voor de mountainbikers. De drie heren van het ATB-Team startten allen in de ’75 minuten’-wedstrijd.

Na het startschot nestelde Jeroen zich direct vooraan in de wedstrijd, Jordy was zijn inhaalrace van achteruit het 150 man tellende deelnemersveld begonnen en Dienand behield zijn startpositie en kwam rond plaats vijfentwintig te rijden. Bij het ingaan van de tweede ronde reed Jeroen bij de eerste vijf mee met kort hierachter Jordy. Voor Jordy sloeg helaas het noodlot toe. Na een geweldige inhaalrace reed hij zijn achterband lek. Na een wielwissel kon hij opnieuw een inhaalrace beginnen. Deze eindigde uiteindelijk op stek 18. Jeroen kreeg van dit alles weinig mee en was druk in gevecht voor een plek voorin deelnemersveld. Een kopgroep van 3 man was reeds vertrokken. Met een groepje van een man of zes werd gestreden om de plaatsen hierachter. Jeroen moest uiteindelijk een aantal renners laten gaan en finishte keurig als zesde. Dienand reed hierachter een solide wedstrijd zoals hij dat meestal doet. Hij kwam als 25e over de meet.

Volgend weekend strijden de renners van ATB-Team Lemelerveld in Groesbeek om de Nissim Yabo Bike Trophy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.