Home / archiefcentraal / jan smit komt thuis bij sokkestoppers heino

jan smit komt thuis bij sokkestoppers heino

Jan Smit voelde zich alsof hij thuiskwam. Dit vertelde hij het Heinose publiek tijdens zijn optreden op het 44-jarig jubileum van carnavalsvereniging de Sökkestoppers. Hij was vroeger voor schoolkamp in Heino geweest en voelde zich daarom thuis. Bijna een uur hebben de feestvierders genoten van liedjes als ‘Laura’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Leef nu het kan’, ‘Als je lacht’ en ‘Tuintje in je hart’. Verder kreeg Jan veel cadeaus voor zijn aanstaand vaderschap.

De vrijdag ervoor stond een jubileumavond oftewel een grote reünie op het programma. Alle oud prinsen, oud leden van de raad, oud jeugdraadsleden en oud commissie leden hebben samen met alle verenigingen uit Heino en collega carnavalsvereniging uit de regio het jubileum gevierd. Het sluitstuk van de avond was een spetterend optreden van Alle 5.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.