inschrijving fietsdriedaagse dalfsen start bijna

De Toerclub Dalfsen houdt 21, 22 en 23 juni de jaarlijkse fietsdriedaagse. Gedurende drie avonden kun je genieten van verschillende routes, over een afstand van 15 kilometer of van 30 kilometer. Onderweg krijgt iedereen een versnapering. De traktaties worden mogelijk gemaakt door C1000 en Keurslagerij Schoemaker. Elke avond worden er ook nog prijzen verloot onder de deelnemers.

Het eerste deel van de route is voor beide afstanden gelijk, onderweg splitsen de korte en lange afstand zich. De fietsdriedaagse maakt deel uit van Datrion, de Dalfser Triatlon. Voor sportievelingen die zowel de wandeldriedaagse, de fietsdriedaagse als de zwemvierdaagse volbrengen krijgen daarvoor een brevet.

Je kunt je van tevoren inschrijven op zaterdag 19 juni van 10.00 tot 13.00 uur (kosten: 3,50 euro) en maandag 21 juni van 13.30 tot 16.00 (kosten: 4,50 euro). Beide dagen staat de tent bij de Katholieke Kerk in Dalfsen. Je kunt je ook op de avond zelf voor één avond inschrijven. Dan kost deelname 2 euro per avond. Elke avond is de start van de tochten tussen 18.00 en 19.00 bij clubgebouw ‘Kadans’ bij de Trefkoele. Voor vragen kun je mailen naar toercommissie@toerclubdalfsen.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.