hoogeslag onderneming van het jaar

Tijdens de bekendmaking waren er zo’n 200 mensen in de feesttent aanwezig. “Allemaal ondernemers en personeel van de verschillende bedrijven”, aldus Richard Pronk, mede-eigenaar van het bouwbedrijf. “Die met de rode shirts, die zijn van ons.” Op de foto heeft Richard zelf ook een rood shirt aan. Broer Frans staat er naast. “Eigenlijk weet ik niet meer precies waarom wij het geworden zijn”, moet Pronk bekennen. “Maar het had er wel mee te maken dat we het goed doen, ondanks de recessie. We hebben het bouwbedrijf overgenomen van Hegeman. In september vorig jaar. En ondanks de crisis hebben we een heel goed gevulde orderportefeuille. Ja, we doen het best leuk.” Hoogeslag heeft 25 mensen in dienst.

Het is de eerste keer dat het Midzomercomité de verkiezing doet. Ze heeft dat in goed overleg overgenomen van ‘Mariënheem timmert aan de weg’. Heel Mariënheem kon stemmen op wie de ondernemer of onderneming van 2010 zou worden. Alleen de winnaar is bekend gemaakt. De uitreiking was meteen de start van het feestweekend voor niet alleen de ondernemers, maar ook van de werknemers. Met een gezellige bijeenkomst werd het feest in gang gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.