Home / archiefcentraal / hoftheater verhuist voorlopig niet

hoftheater verhuist voorlopig niet

Toch kan de gemeente er niks mee, want er is simpelweg geen geld voor. De verplaatsing van het Hoftheater zou een investering van meer dan 10 miljoen euro met zich meebrengen. “Gelet op onze huidige financiële positie, vinden wij deze investering op dit moment niet te verantwoorden,” aldus Carla Hoge. Over de uitkomsten van het onderzoek meldt de wethouder nog: “Het is een mooi rapport. Het geeft goed inzicht in de situatie, maar we doen er even niks mee.”

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.