hoftheater opent met toneelgroep oostpool

Het Hoftheater begint haar seizoen 23 september met Ksztalt, een voorstelling over durf om te twijfelen aan hoe dingen zich voordoen. De acteurs van Toneelgroep Oostpool (Lard Adrian, Ali Ben Horsting, Maria Kraakman, Stefan Rokebrand en Erik Whien), gaan in Ksztalt op zoek naar hoe het zou zijn zonder opgelegde patronen. Want wat als de vorm ons daadwerkelijk ontvalt? Gezamenlijk ontrafelen zij de vorm en kijken elkaar opnieuw en recht in de ogen. De voorstelling is geschreven naar aanleiding van het werk en gedachtegoed van de Poolse schrijver Witold Gombrowicz. Eerder was de voorstelling al te zien op Oerol.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in het Hoftheater kun je tot maandag 30 augustus in de voorverkoop bestellen via staging2.hoftheater.nl of via het bestelformulier uit het programmaboekje. Bij bestellingen van vijf voorstellingen of meer, mag je tot 31 augustus een gratis voorstelling uit de lijst van het Hoftheater-Keuze-Abonnementvoorstellingen uitzoeken. Bij negen voorstellingen of meer, ontvang je een seizoenskaart, waarmee je tot 31 augustus gratig naar alle niet uitverkochte voorstellingen kunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.