Home / archiefcentraal / hockeyteam jeugd c1 is landskampioen

hockeyteam jeugd c1 is landskampioen

Het C1-team van de Sallandse Mixed Hockey Club is Nederlands kampioen geworden. Het team is dit jaar teruggekomen van een seizoen met volgens een lid ‘onnodig verloren wedstrijden’. Dit jaar maken de hockeyers het helemaal goed door alles te winnen. Het doelsaldo staat op 72 goals voor en 5 goals tegen. Toch is winnen niet het hoogste doel, maar plezier hebben. De mannen hebben plezier en alsnog winnen ze elke wedstrijd, mooier kan het bijna niet.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.