Home / archiefcentraal / heren alpe dhuzes terug uit frankrijk

heren alpe dhuzes terug uit frankrijk

Otto van Dartel, Bert Hekman, Arjen Derks en Jan van Heun hebben in Frankrijk na lang training eindelijk samen veertien keer de Alpe-d’huez gefietst tijdens Alpe d’huZes, voor kankerbestrijding. Twee dagen van tevoren fietsten de heren al een keer naar boven om het landschap te verkennen. Op de dag zelf moesten ze 3.45 uur opstaan om aan de zware fietsdag te beginnen. Elke anderen die meededen, waren Michel Boogard en Jaap Stam.

Jong en oud fietsten ieder op zijn eigen tempo omhoog. ‘‘In iedere bocht stonden supporters in het oranje ons aan te moedigen. Dat geeft toch wel een goed gevoel,’’ aldus een van de fietsers. De heren zijn alle sponsoren en donateurs dankbaar voor de steun. Al met al is er ruim 10 miljoen euro opgehaald.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.