Home / archiefcentraal / heino voorlopig nog zonder chinees

heino voorlopig nog zonder chinees

John Leer, eigenaar van een aantal panden in het centrum van Heino, heeft eerder al wel te kennen gegeven dat hij een gegadigde had om een Chinees restaurant te beginnen in het centrum van Heino. Het oude pand van de Schlecker, aan de Dorpsstraat staat momenteel nog leeg. Wachten op een nieuw restaurant lijkt voorlopig nog even noodzaak: De gemeente Raalte moet eerst de vergunningsaanvraag nog goedkeuren, voordat daadwerkelijk een start met de nieuwe Chinese keuken in Heino gemaakt kan worden.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.