grote giframp op voormalig mbi terrein

Tijdens het lossen van een bestelauto zijn vaten met chemicaliën gevallen. De vaten scheurden en liepen leeg. De chauffeur van de auto en een medewerker raken bewusteloos. Vlakbij het ongeval wordt de eerste Raalter triatlon gehouden. De deelnemers van de triatlon klagen over keelpijn, hoofdpijn misselijkheid en oog- en huidirritatie.

De hulpverlenende diensten moeten gezamenlijk een rampenbestrijdingsorganisatie neerzetten. De ‘echte’ veiligheid tijdens de oefening bleef in de omgeving van Raalte natuurlijk wel gewaarborgd. Als er tijdens de oefening zich elders een ramp voordeed dan zou de oefening gedeeltelijk of geheel stopgezet worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.