grote belangstelling voor herman den blijker

Inch Interiors is een nieuw bedrijf dat garant staat voor interieurs, ontworpen en gemaakt door échte vakmensen voor de particuliere markt. Alles op maat dus. Van een robuuste tafel tot een volledige keuken, van een luxe fauteuil tot een maatwerk wandkast, Inch Interiors levert het allemaal.

Verkoper Niek Rijsemus: “De wensen van de klant staan centraal, en wij zullen daarbij onze eigen onderscheidende ideeën aandragen. Na een persoonlijk gesprek vertalen we alle ideeën in een interieurontwerp, dat we eventueel met een 3D-animatie tot leven brengen. Daarna zullen onze vakmensen het allemaal verder vorm geven. Deze persoonlijke aanpak en een compleet team van professionals leiden tot een perfect eindresultaat.”

Op termijn komt Inch Interiors met eigen labels, zoals Inch Kitchens, Inch Decorations, Inch Doors, Inch Lights, Inch Bathrooms en Inch Furniture. In samenwerking met Herman den Blijker wordt er op dit moment gewerkt aan een eigen Keukenlabel.

Inch Interiors is gevestigd op Inspiratiepark Serbonne, Van den Bergsweg 3 in Nijverdal, tel: 0548-625627.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.