gratis naar boekpresentatie willie oosterhuis

Willie Oosterhuis heeft een boekentrilogie geschreven over vijftien jaar tv, avonturen en artiesten. De titel van de trilogie is ‘Achter de deure’. Het belooft een spraakmakende serie te worden. “Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om”, bekent Willie. Het eerste deel van de trilogie wordt vrijdag 11 juni gepresenteerd in het Hoftheater in Raalte. Aanvang is om 20.00 uur. Hiervoor zijn kaarten verkrijgbaar.

Salland Centraal mag in totaal tien setjes van twee kaarten weggeven voor deze avond. Elk setje kaarten is ook goed voor een boek. Daarvoor dien je de volgende vraag goed te beantwoorden: Wie neemt tijdens de presentatieavond het eerste exemplaar in ontvangst? Goede antwoorden kun je tot woensdagmiddag 13.00 uur mailen naar redactie@sallandcentraal.nl.

Willie heeft een ‘rampjaar achter de rug en is daar eerlijk over. Hij was het gezicht van de regionale omroep RTV Oost. Zijn droom om een eigen TV station te runnen, spatte uiteen en hij werd, met zijn zakenpartner, zelfs voor het gerecht gedaagd wegens vermeende fraude. Ondertussen ontsnapte hij aan de dood: Een aanval op zijn hart werd ‘succesvol’ afgeslagen. Met de boeken wil Willie deze periode afsluiten.

In elk deel van de trilogie behandelt Willie zijn leven aan de hand van een drietal thema’s. De thema’s van het eerste boek zijn ‘Moederliefde’, ‘Mediamaffia’ en ‘Bekend Volk’. Willie gaat hierin dieper in op zijn mislukte avontuur met Onze TV. In het tweede deel staan de volgende thema’s centraal: ‘Vaderschap’, ‘Bekend Volk’ en ‘Verraad’ en het boek gaat dieper in op Willies jaren bij RTV Oost. In het derde boek behandelt Willie aan de hand van de thema’s ‘Bekend Volk’, ‘Fraude’ en ‘Loatgoan’ zijn tijd bij Go Planet. De boeken worden uitgegeven door Leonon Media.

De presentatie van de avond is in handen van een bekende en beruchte, maar vooral kritische TV-journalist. ‘De Koning der Piraten’, Jannes, neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Daarnaast zijn er verschillende prominenten die een rol spelen in de boeken uitgenodigd. De Piratentoppers (Martin Dams, Harm Wolters en Patrick) verzorgen een optreden. Kaarten voor de avond kosten 11 euro (dat is inclusief het eerste boek van de trilogie) en kun je reserveren middels een mailtje naar willie@achterdedeure.nl.

Willie’s eerste boek, ‘Achter de deure’ is vanaf zaterdag 12 juni verkrijgbaar in de reguliere boekhandel in Nederland, bij de populaire winkels in de meeste dorpen en steden in Overijssel en via bekende webshops, als bol.com, leonon.nl en achterdedeure.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.