Home / archiefcentraal / go back to the zoo op dieksiepop

go back to the zoo op dieksiepop

Go Back To The Zoo scoorde in februari een radiohit met de single ‘Electric’. De heren waren genomineerd voor maar liefst drie 3FM Awards. Onlangs hadden de heren voor de tweede keer een Megahit bij 3 FM met hun single ‘Hey DJ’. Go Back To The Zoo maakt zeer dansbare en swingende poprock.

Johnnie Stalker maakt stevige rawk ’n roll. Weinig subtiliteit bij dit trio, het draait allemaal om seks, drugs en rock ’n roll. De Haarlemse formatie Heist maakt stevige doorbulderende gitaarrock en laat zich daarbij beïnvloeden door de grunge en andere hardere muziekstijlen.

Schoolyard Herons is een jonge nieuwe rockband. Hun demo ‘Velo City’ was al te horen op Radio 538. De heren van The Soundcheckers hebben afgelopen winter hard gewerkt aan hun derde album ‘Emotions 2’ en zullen veel van hun nieuwe materiaal aan het publiek presenteren.

Verder is er uiteraard weer een surpriseact en zijn er onverwachte gasten. Voor meer informatie zie: www.dieksiepop.nl

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.