gewoon carolien gidsen en engelen

We zijn gewend ons naar de andere mensen, dieren, werk, gezinsleden, familie, situaties oftewel de buitenwereld te richten in plaats van naar wat er van binnenuit in ons lichaam (ons innerlijk) verteld wordt. Overleden dierbaren, gidsen, natuurwezens, engelen ervaren we dan vaak in de buitenwereld. Zelfs in ons taalgebruik komt dat tot uiting; ’er zit een engeltje op mijn schouder’. We plaatsen als het ware de dimensies, de sferen, de hemel(en), de krachten die daarbij horen buiten onszelf. Buiten onszelf wil zeggen buiten ons Zelf =onze ziel. De engelen en alle lichtwezens vertegenwoordigen allemaal stukjes leiding die wij allemaal in ons hebben. Deze zijn opvolgend in licht en kracht. Ze verschijnen meestal eerst in de buitenwereld.

Je leiding fluistert, en soms aarzelen we omdat we niet weten of we het goed hebben verstaan. Maar het is een duidelijke aanwijzing: volg de richting maar voorzichtig en later vol vertrouwen op. Neem het licht en de energie van de engelen maar in je hart op. Je zult je er lichter door voelen! Jonge kinderen weten vaak nog hoe het zit, een meisje dat angst aangepraat was voor het halen van haar zwemdiploma, wees ik op een boekje met engelen. ‘Welke engel gaat je helpen?’ Ze bekijkt de plaatjes, ze wijst Metatron (de qua kracht grootste aartsengel) aan, ‘deze zit in mij’. Het is even stil, ‘O’ … ‘dan hoef ik niet bang te zijn’.

Je kunt leiding en hulp vragen en stap voor stap leer je dat je gidsen, je engelen en ook je dierbaren binnen in je verborgen zitten. De innerlijke hoofdgids noem ik ook de getuige. Het licht van buiten werkt bijna als licht van binnen; Je kamer (hart) is donker, je hoeft alleen maar een lamp (je gids, je engel, je dierbare) naar binnen te brengen. Zelfs een kaarsje is voldoende, dan verdwijnt de duisternis helemaal. En zodra je een kaars aan hebt, weet je ook waar de deur is. Je hoeft niet over ‘waar is de deur’ na te denken. Je kijkt gewoon en ziet de deur. Steeds meer licht kan er dan binnen komen. Het licht van binnen straalt als vanzelf naar buiten. Buiten en binnen steeds meer hetzelfde. Ha, wat heerlijk.

Graag help ik je luisteren naar je overleden dierbare, engel en/of je getuige. Je ervaringen mag je vertellen via info@carolienjonkman.nl Via dit mailadres kun je me ook vragen stellen. staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.