geweldig weer voor zeepkistenrace wesepe

Na de start werd een parcours afgelegd door de kern van Wesepe, met daarop enkele hindernissen zoals een slalom. Ook werden de deelnemers ‘aangevallen’ met waterpistolen, maar gezien het prachtige en vooral ook warme weer was dit voor de meeste deelnemers alleen maar plezierig.

De muzikale begeleiding op het parcours was in handen van de leden de plaatselijke Harmonie, die zich voor deze gelegenheid in feestelijke oranje kleding hadden gestoken. Bij de start-finish was DJ Wesley verantwoordelijk voor de vrolijke deuntjes. Ondertussen kon het publiek een kijkje nemen bij de vele foto’s uit het archief van Stichting Jeugdsoos Wesepe die ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan waren tentoongesteld.

Rond 20.15 uur waren de meeste deelnemers bezweet en moe en dus werd er met de finish-vlag gezwaaid. Uiteindelijk werden de meeste rondjes afgelegd door ‘De Dikies’, een aantal heren die al voor het derde jaar meededen en inmiddels precies weten hoe je een zo snel mogelijk kar moet maken.

De strijd om de originaliteitsprijs ging tussen de Weseper Boys, met een mooi ontworpen en goed gemaakte rode trein, en het team van de Ambulancebroeders, die met een wel heel bijzonder ziekenhuisbed aan de start verschenen. Uiteindelijk gingen de Weseper Boys er met de prijs vandoor, maar de Ambulancebroeders werden ‘gered’ door het instorten van hun constructie. Zij haalden uiteindelijk de pechprijs binnen.

Alle deelnemers werden voor hun inzet beloond met een welverdiende ijsbon. Door alle sponsoren is gezorgd voor een goede opbrengst, dus in alle opzichten was het een succesvolle avond voor de jeugdsoos in Wesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.