geslaagd op het carmel alle namen

Woensdag en donderdag kregen de examenkandidaten van middelbare scholen de uitslag te horen. Dit zijn de namen van alle geslaagden van het Carmel College Salland in Raalte.

Namens Salland Centraal allemaal van harte gefeliciteerd!

Gymnasium

Atheneum

Ilse Bargeman, Raalte; Iris van Elk, Raalte; Annemiek Herik, Raalte; Sylke Koerkamp, Heeten; Marloes de Koning, Heino; Margot Korteschiel, Heino; Emmeke Kusters, Raalte; Wietske Lenderink, Heeten; Tara Reimink, Lemelerveld; Carien Schippers, Heino; Lisa Schutte, Raalte; Sofie Tielbeke, Lemelerveld; Sam Antonissen, Lemelerveld; Joep van den Enk, Broekland; Thom Hollander, Marienheem; Brian Jacobs, Lemelerveld; Patrick Klink, Dalfsen; Daphne Koolhof, Heeten; Silke Kroeze, Raalte; Magda Meijer, Raalte; Kim Middelkamp, Haarle; Yara Nijboer, Heeten; Pim Oerlemans, Olst; Ellen Oosterwijk, Heino; Laura Paschedag, Broekland; Astrid Roetert Steenbruggen, Wijhe; Ruud Schrijver, Heino; Lars Strookappe, Raalte; Alexander van der Valk, Heino; Liset Valster, Heeten; Lysanne Veenman, Raalte; Lonneke Broeks, Raalte; Joys van Duuren, Raalte; Martine Hoppen, Broekland; Tomas Jansen, Lemelerveld; Nynke Terpstra, Wijhe; Olivera Vuletić, Raalte; Thessa Blijleven, Raalte; Luuk Fuselier, Raalte; Lian Klein Koerkamp, Wijhe; Linda Koerhuis, Wijhe; Carlo Pieters, Raalte; Carlijn Rozeman, Wijhe; Julian Boelens, Raalte; Tim Hoppen, Raalte; Lotte Koggel, Lemelerveld; Kelly Berghuis, Raalte; Jasper Beuze, Raalte; Marieke Booij, Lemelerveld; Mathijs Bosman, Lemelerveld; Adriaan Bovendeert, Raalte; Daphne Duteweert, Broekland; Maarten Gerritzen, Lemelerveld; Marieke Hartkamp, Wijhe; Marijn Heijmerikx, Heeten; Dion Hofste, Raalte; Nikolet den Hollander, Lemelerveld; Saskia de Jong, Raalte; Pim Klein Koerkamp, Wijhe; Krinsly Klop, Raalte; Rosalie Kogelman, Lemelerveld; Lonneke Kolkman, Wesepe; Marjolein Kouwert, Heeten; Ruurd Olde Bijvank, Luttenberg; Dian Oostijen, Raalte; Luc Oude Veldhuis, Raalte; Iris Pronk, Raalte; Keje Spijkerman, Lierderholthuis; Jody van der Vegte, Wijhe; Jeroen Vollenbroek, Heeten; Kevin Wilms, Raalte; Tijmen Zandbergen, Raalte.

HAVO

Debbie Alferink, Lemelerveld; Mark Alferink, Luttenberg; Mark Alferink, Marienheem; Dennis Alferink, Raalte; Marleen Arentsen, Wijhe; Tom Blanke, Heino; Rosanne Blankhorst, Raalte; Vera Blom, Olst; Aise Bos, Raalte; Lieke Bouwhuis, Heino; Carlo Bril, Raalte; Earnst Brinkhuis, Raalte; Manon Brinkhuis, Wijhe; Tessa Buis, Raalte; Sabrina Buis, Raalte; Felicia Calkhoven, Haarle; Leon Cents, Lemelerveld; Kevin Dam, Heino; Paul van Dijk, Laag Zuthem; Sebas van Dijk, Raalte; Shannen Dijkman, Luttenberg; Milou Engelen, Raalte; Niels van ’t Erve, Lemelerveld; Jazz Exel, Raalte; Susan Freriks, Raalte; Paulien Gerdes, Raalte; Emiel Gerner, Marienheem; Simone Groot Lipman, Schalkhaar; Ninon Groot Zwaaftink, Heeten; Rik Groten, Wijhe; Marjolein Haarman, Raalte; Jasper Habermehl, Raalte; Paola Hannink, Heeten; Nina Harink, Raalte; Tim Harleman, Raalte; Mathilde Hartholt, Lierderholthuis; Tom Hartlief, Raalte; Bas Heerink, Lemelerveld; Jeroen Heetkamp, Raalte; Daan Hekking, Raalte; Dennis Hekman, Marienheem; Eva Hento, Raalte; Lotte Holtkuile, Wijhe; Jonne de Hoop, Raalte; Teun Horenberg, Luttenberg; Wout Horenberg, Marienheem; Cas Hulsebos, Raalte; Darius Hulshof, Raalte; Willem Hunneman, Nieuw Heeten; Roland Idema, Broekland; Elske Jachimowski, Heeten; Rodey Jansen, Raalte; Carien Jansen, Wijhe; Annelin de Jonge, Lemelerveld; Dennis Kakkenberg, Heeten; Youri Kamperman, Raalte; Marinda Kappert, Raalte; Dennis Kappert, Raalte; Michiel Kemper, Wijhe; Maud klein Koerkamp, Luttenberg; Jordi Kleine Schaars, Raalte; Paula Kogelman, Lemelerveld; Guus Kolkman, Heeten; Dylan Kopp, Raalte; Liza Kruger, Raalte; Anika Laing, Haarle; Anouk Laing, Haarle; Simon Leber, Wijhe; Gabriëlle van der Lek, Raalte; Bart Linthorst, Raalte; Romy Logtenberg, Heeten; Niels Loozeman, Wijhe; Moniek Lorkeers, Marienheem; Jordy Lugtenberg, Lemelerveld; Amber Maaskant, Raalte; Silvo Mars, Dalfsen; Florent Meijer, Heino; Wiebe Mensink, Heeten; Suzanne Meulman, Raalte; Robin Morrenhof, Lemelerveld; Joey Mosterd, Wijhe; Nick Neppelenbroek, Raalte; Els Niemeijer, Olst; Simon Nij Bijvank, Haarle; Lynn Nijboer, Broekland; Elmar Nijboer, Raalte; Pauline Nijboer, Wijhe; Anouk Nijenhuis, Lemelerveld; Michelle Nijhuis, Raalte; Jorinde Nijland, Wijhe; Rick Nijmeijer, Heino; Sanne Obdeijn, Wesepe; Luuk Ogink, Raalte; Inez Oldeboer, Raalte; Charlot Oldemaat, Heeten; Pepijn Oosterlaar, Raalte; Jurre Oosterwechel, Raalte; Rens Oude Nijhuis, Raalte; Ilse Podt, Luttenberg; Aniek Poelhekke, Heino; Bram Pol, Wijhe; Tjarda Polderman, Raalte; Anniek Poppe, Broekland; Lieke Ramaker, Lierderholthuis; Borak Rastagar, Raalte; Sreynit Rat, Heino; Kevin Reimert, Marienheem; Andrea Christine Renneberg, Raalte; Peter Riefel, Raalte; Marjolein Roeke, Heeten; Niels van Rossum, Raalte; Berdien Schillings, Raalte; Wouter Schiphorst, Heeten; Jesper Schokker, Heino; Jorien Schokker, Heino; Stan van Schooten, Haarle; Ellen Schotman, Heino; Fiona van der Sligte, Heino; Ellen Slinkman, Heeten; Bas Spijkerman, Heino; Sven Spoler, Lemelerveld; Marinda Stigt, Raalte; Marleen van der Stouwe, Lemelerveld; Stephan Teelen, Wijhe; Jasper Tibben, Haarle; Bryan Tousalwa, Raalte; Sanne Turk, Raalte; Martin Tutert, Raalte; Bart Uijttenboogaart, Raalte; Sandra Valk, Dalfsen; Marcel van der Valk, Heino; Beau van der Veen, Raalte; Lize Veltjen, Raalte; Kelsey Veltmaat, Lemelerveld; Jurre Veltmaat, Raalte; Bram Vervloet, Heino; Robin Vlierman, Lemelerveld; Tom Voetdijk, Wijhe; Lindi van de Vondervoort, Broekland; Rob de Vries, Raalte; Shauni Walraven, Heeten; Christiaan van der Weegh, Marienheem; Lars Wessels, Raalte; Jesse Westenenk, Raalte; Anouk Westerbeek, Wijhe; Jort Wichink Kruit, Raalte; Thomas te Wierik, Raalte; Kirsten Wijnhout, Wijhe; Joost Willemsen, Haarle; Tom te Winkel, Wijhe.

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

Sharif Abdirahman, Raalte; Michelle Alferink, Luttenberg; Maik Alferink, Heeten; Derya Apaydin, Raalte; Lindy van der Beek, Olst; Donna Beemsterboer, Raalte; Bas Beldsnijder, Laag Zuthem; Bram van den Berg, Wijhe; Morris van den Berg, Wijhe; Nick Besten, Lemelerveld; Joeri Bisschop, Heeten; Nick Boerkamp, Wijhe; Shanon Borkent, Nijverdal; Jill Bosch, Luttenberg; Esther Boxebeld, Heino; Demi Brinkhuis, Wijhe; Sasja Brouwer, Raalte; Samantha Dekker, Lemelerveld; Ramise Demiroglu, Raalte; Eline Dijkslag, Mariënheem; Robert Dommerholt, Heeten; Annelieke Draaijer, Olst; Astrid Duteweert, Haarle; Stèfan Elders, Heeten; Noëlle Faber, Raalte; Izabela Filipovic, Raalte; Lisanne Godeschalk, Wijhe; Jelle Groen, Wijhe; Wout de Haan, Lemelerveld; Sander Hegteler, Wijhe; Stefan Hekman, Olst; Noud Holterman, Raalte; Jordy Hummel, Wijhe; Nick Jansen, Luttenberg; Desley Jansen, Wijhe; Roy Joxhorst, Lierderholthuis; Saranda Kajtazi, Lierderholthuis; Cynthia ten Kate, Luttenberg; Nicole Kinds, Heino; Steven Klaasen, Wijhe; Emma Klunder, Wilp; Marlon Kuipers, Raalte; Iris Lenderink, Heeten; Andreas Lubberts, Raalte; Nick Maatman, Raalte; Maarten Mühlstaff, Diepenveen; Joris van Munster, Lierderholthuis; Ilona Nikkels, Raalte; Harm Oldeboer, Heeten; Zeynep Öncül, Raalte; Corné van Oorschot, Heeten; Haiko Oortwijn, Luttenberg; Chantal Rabelink, Raalte; Samantha Rodijk, Raalte; Jelmer Rosink, Olst; Wesley Rouweler, Raalte; Remco de Ruig, Heino; Saskia Schipper, Heino; Koen Sewüster, Raalte; Mijke Sibelt, Lemelerveld; Jorieke Simons, Wijhe; Roy Smit, Raalte; Kevin Spoolder, Nieuw Heeten; Denise van der Steen, Broekland; Amanda Swiersema, Olst; Robin Tibben, Mariënheem; Hessel Tijssen, Wijhe; Michelle van der Vegt, Raalte; Simone van der Vegt, Raalte; Hugo Veldhuis, Wijhe; Dennis Veldkamp, Luttenberg; Lieke Veldman, Mariënheem; Hennie van der Vorst, Raalte; Bas Vree Egberts, Haarle; Ivo van Werven, Olst; Sven van de Wetering, Heeten; Ninjo Wuarbanaran, Raalte; Lars Zwakenberg, Lemelerveld.

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

Eva Aa, Heino; Kelly Alferink, Heeten; Milou Bekhuis, Lemelerveld; Demy van den Belt, Raalte; Elke Berends, Schalkhaar; Michiel van den Berg, Raalte; Lillian Berner, Raalte; Stijn Besten, Haarle; Iris Beuwer, Lemelerveld; Anke Blankenvoort, Mariënheem; Linda Bons, Luttenberg; Stan Bos, Heino; Lars van Breen, Haarle; Anna Brehler, Lierderholthuis; Askja Bremmer, Raalte; Tom Brouwer, Dalmsholte; Cassandra Burink, Raalte; Thomas Corte, Heino; Manouk van Dam, Broekland; Melissa ten Dam, Raalte; Kevin Dijk, Lemelerveld; Vincent Dijsselhof, Raalte; Tom van Eerbeek, Heino; Michel Freriksen, Raalte; Sanne Ganseij, Lemelerveld; Anouk Ganseij, Heino; Twan Gerritsen, Heeten; Elise Groote Wolthaar, Raalte; Lian Groten, Wijhe; Rick Haarman, Raalte; Amy Hendriks, Lemelerveld; Duèn Heuven, Luttenberg; Riekie Hinderiks, Raalte; Robin Hoekman, Olst; Joost Hofhuis, Heino; Mariska Hofstede, Deventer; Britt Holtkuile, Raalte; Stefan van der Hooft, Raalte; Lars Hutten, Mariënheem; Elvin Ismailov, Raalte; Laura Jansen, Raalte; Roos Jansen, Wijhe; Emiel Jansen Holleboom, Mariënheem; Damy de Jong, Heino; Bas Keizer, Heino; Bas Kemper, Haarle; Denice Kiekebosch, Lemelerveld; Hidde Klink, Raalte; Janine Koekoek, Wijhe; Jort Krisman, Lemelerveld; Laura Kroes, Raalte; Demi de Krosse, Olst; Wout Kruit, Wijhe; Eline Krul, Lemelerveld; Joey Kuiper, Mariënheem; Lado Lahdo, Raalte; Jorn Lammers, Mariënheem; Robin de Lange, Raalte; Stefan van der Lee, Raalte; Kilian Lorkeers, Mariënheem; Romy Lugtenberg, Luttenberg; Sjanne Mulder, Laag Zuthem; Jessie Neppelenbroek, Raalte; Raoul Nijland, Heino; Kim Nijmeijer, Raalte; Mellis Oosterlaar, Raalte; Vincent Oosterlaar, Luttenberg; Mark Overkempe, Wijhe; Twan Overkempe, Heino; Rowy Overmars, Broekland; Ayla Overmars, Broekland; Nick Pol, Heino; Elienne Ramp, Raalte; Gerben Reimert, Haarle; Jane Reimink, Raalte; Lisa Rensen, Raalte; Jeroen van Riel, Heino; Loes Roelofs, Heino; Cas Roelofs, Raalte; Levi Roemthe, Heeten; Nathalie Roos, Wijhe; Lichelle Roozeboom, Raalte; Ilsa Rouwendal, Olst; Nino Ruiter, Raalte; Kjeld Ruiter, Heeten; Ilse Schoenaker, Wijhe; Twan Schokker, Lemelerveld; Thomas Schotman, Mariënheem; Anne Schrijver, Raalte; Len Sibelt, Lemelerveld; Twan Smeenk, Raalte; Rosanne Smook, Dalfsen; Mark Tiebot, Heino; Dylan Troost, Raalte; Floortje van der Vegt, Mariënheem; Mike Vegterlo, Haarle; Iris Veldhuis, Olst; Floris Veldhuizen, Wijhe; Roy Veldman, Mariënheem; Kaylee Veldmate, Luttenberg; Marit van Vemden, Heino; Dennis Verbeke, Raalte; Wouter Vermaas, Raalte; Sanne van der Wal, Olst; Roy Wichers Schreur, Heeten; Bas Wiefferink, Raalte; Juul Wigink, Heeten; Chantal Wijnberg, Raalte; Patrick Witteveen, Raalte; Mike Wolfkamp, Mariënheem.

VMBO Gemengde leerweg

Jette Alferink, Luttenberg; Koen Alferink, Mariënheem; Emma Beeren, Raalte; Jolin van den Berg, Lemelerveld; Roy Brinkhof, Raalte; Len Broeks, Raalte; Melanie Buis, Raalte; Diede van Dartel, Heeten; Karlijn Dijkman, Luttenberg; Robin Dijkman, Heeten; Chiel Dijsselhof, Broekland; Kirsten Egelie, Heino; Maaike Elshof, Wijhe; Steffi Evers, Mariënheem; Amber Fikken, Mariënheem; Roy Gerner, Luttenberg; Patrick Groot Koerkamp, Raalte; Pascal Hagen, Heeten; Linda Harmsen, Heino; Gjarm Herder, Wijhe; Elise Heuven, Luttenberg; Tim Holterman, Wijhe; Sabrina Hoonhorst, Raalte; Joost Horenberg, Luttenberg; Jesper Hulsman, Mariënheem; Michelle Hutten, Haarle; Jim Jansen, Raalte; Luuk Jansen, Raalte; Charlotte Jansen Holleboom, Raalte; Mark Jansen Holleboom, Haarle; Anne Joosten, Raalte; Sil Journée, Broekland; Bram Kiekebosch, Wijhe; Lise klein Overmeen, Heeten; Cindy kleine Schaars, Raalte; Lynn Kleine Schaars, Raalte; Rick Kleinlugtenbelt, Lemelerveld; Leon Kleverkamp, Raalte; Simon Koenjer, Raalte; Rens Koerkamp, Heeten; Elisa Kogelman, Raalte; Jaron Koggel, Heeten; Rik Korbeld, Raalte; Tamar Kuiper, Lemele; Krista Lenderink, Schalkhaar; Cas van der Linde, Raalte; Bodil Logtenberg, Olst; Bas Logtenberg, Wijhe; Ilse Lubbers, Heeten; Trins Meiberg, Broekland; Kevin Meijer, Raalte; Ilse Mensink, Heeten; Mike Mensink, Lierderholthuis; Brian Neulen, Broekland; Daphne Nijenkamp, Raalte; Frank Overmars, Raalte; Dennis Overweg, Wijhe; Thijmen Put, Raalte; Joost Reehuis, Raalte; Simone te Riet, Luttenberg; Saskia van Rossum, Mariënheem; Suzanne Schiller, Raalte; Cindy Schutte, Wijhe; Kelly Slinkman, Lemelerveld; Yanic Slinkman, Wesepe; Mark Speelman, Heeten; Demy Spijkerman, Mariënheem; Marlie Spijkerman, Haarle; Riana Stigt, Raalte; Christy Tijhaar, Wesepe; Thomas Visscher, Lemelerveld; Wesley Vlierman, Lemelerveld; Nick Wichink, Heeten.

VMBO Theoretische leerweg

Joost van Aartsen, Raalte; Femke Aijtink, Raalte; Mariëlle Aijtink, Raalte; Babette Alferink, Lemelerveld; Joy Alferink, Heeten; Hanny Ali Hassan, Raalte; Jildou Bakker, Raalte; Annika Bekhuis, Haarle; Gijs Berends, Haarle; Patrick Berghuis, Raalte; Sophie Blankhorst, Raalte; Rowie Bloemers, Lemelerveld; Elyn Blom, Wijhe; Katelijne Bonte, Raalte; Nikki Bosch, Wesepe; Christy van Breen, Haarle; Gertjan Brinkhuis, Raalte; Ellis Bruggeman, Heino; Meike Damhuis, Raalte; Annelien Dijkman, Mariënheem; Jesper Douma, Raalte; Lotte Duteweert, Raalte; Jorick Elshof, Broekland; Jordi van ’t Erve, Lemelerveld; Inge van Eunen, Heeten; Manon Geurtse, Lemelerveld; Inge Groot Zwaaftink, Raalte; Anouk Haarman, Raalte; Janneke Hartkamp, Wijhe; Mirte Heerink, Lemelerveld; Kim Herder, Heeten; Kevin van Heun, Raalte; Shirley Holterman, Raalte; Feline van Hoogstraten, Raalte; Sylvia van Houte, Raalte; Oda Jansen, Lemelerveld; Sharlene Jansen Holleboom, Wijhe; Roy Kiekebosch, Lemelerveld; Lise Kleinlugtenbeld, Lemelerveld; Jeroen Kogelman, Lemelerveld; Yara Koolhof, Luttenberg; Denise Koopman, Heeten; Masha Korenromp, Luttenberg; Jorien Krijt, Wesepe; Ramon van Lente, Raalte; Bert Lokate, Broekland; Wesley Lubbers, Raalte; Pleun Luchtenberg, Luttenberg; Rimke Luchtenberg, Heino; Luuk Lugtenberg, Heino; Wendy Lugtenberg, Wijhe; Sanne Mars, Lemelerveld; Max Meijer, Raalte; Elien Meijer, Lemelerveld; Danique Mulder, Wesepe; Lotte Mulder, Raalte; Tim Mulder, Wijhe; Jeroen Neplenbroek, Raalte; Leone Nijboer, Lemelerveld; Janine Nijboer, Wijhe; Fiona Nijenhuis, Lemelerveld; Carmen Ophoff, Raalte; Laura Pot, Heino; Ashley Raamsman, Lemelerveld; Jeffrey Reimert, Raalte; Moniek Reimert, Lemelerveld; Demi Reimink, Lemelerveld; Anouk Roelofs, Wijhe; Sabine Rothengatter, Raalte; Camellia Saris, Heeten; Willem Schaapman, Lemelerveld; Lisa Schoorlemmer, Heeten; Suzanne Schrijver, Lemelerveld; Job Schrijver, Lemelerveld; Britt Slotman, Heino; Madien Smeenk, Heeten; Nadia Spoolder, Raalte; Hilde Strijdveen, Olst; Tobias Tuink, Lemelerveld; Vàlerie Valk, Lemelerveld; Matthijs Voetdijk, Wijhe; Melanie Weijenborg, Luttenberg; Luc Wesselink, Heeten; Kelly Wichers Schreur, Heeten; Wouter Wielick, Raalte; Maud Wippert, Raalte.

Praktijkonderwijs

Brigit Lorkeers; Alexander Schram; Wilfried Alferink; Rick Tibben; Simone Mars; Tim Marsman; Mike Meulenbroek; Stevie Tibben; Anouk van der Sluis; Gerie Kampjes; Thijmen Hartkamp; Dorothy Dute; Süra Hulleman; Arjan Grotenhuis; Stefan ten Hove; Maurice Marissink; Frits Hofstede; Jelmer Mossel; Jeffrey Freriksen; Charon Ilunga; Wouter Overgoor; Ashley ten Dam; Suzanne Kemperink.

VMBO Leer – Werktraject – Basisberoepsgerichte Leerweg

Mark Assink, Olst; Wouter Jansen, Holten; Tugay Kaplan, Raalte; Stefan Kruiper, Haarle; Jeffrey Noordman, Lemelerveld; Melissa van de Vegt, Wijhe; Semih Vural, Raalte; Yvette Warffemius, Mariënheem; Jorden van Warven, Raalte.

Getuigschrift Basisberoepsgerichte leerweg

Jasper Ruiter, Heeten; Tim Kemper, Mariënheem.

MBO Assistent Logistiek Medewerker

Thijs Hulsbergen, Olst; Melvin Kappert, Wijhe; Davy Marskamp, Lemelerveld.

MIG/MAG-lassen

Bas Beldsnijder , Laag Zuthem; Bas Vree Egberts, Haarle.

Leerlingen PRO: Étienne Beuwer, Luttenberg; Jens Nicolaas, Raalte; Roy Wessels, Wijhe; Renaldo Marissink, Heeten; Jorrit Kruiper, Haarle; Wouter Overgoor; Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.